+31 045 631 7000

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten


Culinair

FORMULE 1 BOLIDES terug

 
 
ENGINE EXPERIENCE

Mede dankzij de successen van de jongste coureur ooit: Max Verstappen, is Formule 1 naast voetbal momenteel één van de meest favoriete sporten in Nederland.

Behalve voor de toeschouwers en de media is het zeker voor bedrijven een uitermate interessante sponsoring & promotie activiteit.

Daar waar voetbalsponsoring vooral in een stadion tot haar recht komt kunt u met het Formule 1 Actiepakket van ExmoParts - Engine Experience daar waar gewenst uw "eigen" Formule 1 bolide inzetten tijdens beurzen, productpresentaties, TV producties, een opening of voor klanten en/of
medewerker events.

U kunt de Formule 1 bolide (simulator) voorzien van Uw eigen brand of logo's!

PITSTOP!

Excitement, fun and teamwork!

Bij een Pitstop proberen telkens 2 teams zo snel mogelijk banden te verwisselen aan een echte Formule 1 bolide. Dit is de perfecte activiteit voor teambuilding! Deze activiteit wordt professioneel begeleid.

Get the Teamwork going!!!

RACE 4U (F1 SIMULATOR)

Volledig in Uw huisstijl of het door U gewenste design, wordt de F1 bolide op locatie geleverd.

Met aanvullende F1 accessoires (banden, banners, vlaggen ...) brengen wij het gevoel van Spa of Monaco, het racecircuit op Uw eigen evenement tot leven.
Ons Actiepakket biedt diverse mogelijkheden. U zit achter het stuur en bepaalt op welke wijze u Engine Experience wenst in te zetten.

THE SPECIAL EXPERIENCE

Uw bedrijf in POLE POSITION!

Met een Sauber, Williams, Benetton, Ferrari, Red Bull of Renault bieden wij originele Formule 1 bolides, showcars, en simulators in perfecte staat.

Met een Formule 1 bolide bent U verzekerd van hoogtepunten en actie op het gebied van sponsoring & promotie activiteiten.
 

Wilt u meer weten omtrent de mogelijkheden van deze speciale activiteit, vraag dan naar de mogelijkheden via info@parkstadlimburgstadion.nl


Bekijk ook eens de website van Exmoparts via: www.engineexperience.com of www.exmoparts.com 
 

beschikbare ruimtes:

onze partners