+31 045 631 7000

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten


Culinair

QUIZZZIT terug

 
 
Het Parkstad Limburg Stadion wilt uw dagje uit tot een mooie herinnering maken. Daarom zijn we voor u op zoek gegaan naar leuke toevoegingen in één van onze ruimten.

Daarom hebben wij deze leuke en geheel verzorgde digitale quiz voor op zowel zakelijk als sociaal gebied in ons assortiment geplaatst.
Met behulp van eenvoudig te bedienen persoonlijke stemkastjes bieden wij digitale Quizzen aan voor kleine gezelschappen tot aan grote congreszalen. Deze Quizzen zijn uitermate geschikt voor uw bedrijf, vereniging of zorginstelling alsmede voor privé feesten zoals een bruiloft, jubileum of vrijgezellenfeest.

Naast de Van-Alles-Wat-Quizzen bieden wij ook diverse themaquizzen aan. Onder andere muziekquiz, voetbalquiz, seniorenquiz, Ik Hou van Holland-quiz en sportquiz zitten in ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor een Quiz op maat, een Engelstalige quiz of het toevoegen van eigen vragen aan een bestaande Quiz. Veel van onze vragen worden ondersteund door geluids- en videofragmenten. Om het entertainmentgehalte nog meer te verhogen maken we gebruik van leuke korte digitale spelletjes zoals kaarten, paardenrennen, balletje balletje en rad van fortuin.

Vraag een quiz op maat aan over je eigen bedrijf of vereniging en ga met elkaar het spel spelen. De quiz kan worden gegeven door een bekende Nederlander of gewoon door iemand die u zelf wenst.
Kijk voor een bredere impressie op: http://www.quizzzit.nl

Kijk u eens naar de beschikbare ruimtes die tijdens uw activiteit  het beste bij u wensen en mogelijkheden passen. 

Via de onderstaande contact button (onder beschikbare ruimten) kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kijk ook eens naar onze culinaire mogelijkheden en andere activiteiten.

beschikbare ruimtes:

onze partners