+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

BEDRIJFSUITJE terug

 
 
Even één middag de deuren sluiten. Even één avond ertussenuit. Samen met het personeel. Moet kunnen toch? Sterker nog, wie hard werkt verdient ontspanning. Even iets anders dan de werkvloer. Successen vieren. Elkaar beter leren kennen en plezier maken: het is beter voor de teamspirit én werkmotivatie dan wat dan ook. Parkstad Limburg Stadion Events organiseert voor jou en je team een bedrijfsuitje voor in de (personeelsfoto)boeken. Ja, origineler dan de personeelsuitjes die je gewend bent. Dat is wat wij doen. Beloofd.

Een uitje voor in de fotoboeken
Organiseer jij het bedrijfsuitje van dit jaar? Dan heb je vast een aantal eisen. Een dag die voor iedereen leuk is. Beloofd. Past binnen het budget. Check. En goed is voor de sfeer. Dubbelcheck. Over teambuilding gesproken: waar ervaar je de kracht van ‘samen‘ beter dan in het huis van Roda JC? Het indrukwekkende Parkstad Limburg Stadion als locatie is een beleving an sich. Maar je bent natuurlijk ook op zoek naar originele bedrijfsuitjes. Dubbeldubbelcheck.

Kom met al je personeel bij ons…
Culinair doen. Een kook- of cocktailworkshop. Een culinaire tour: lekker met een hapje en drankje in je hand het stadion verkennen. Genieten van een smakelijke lunch of de dag afsluiten met een gezellig diner.
Cultuur snuiven. De cultuur van topsport welteverstaan. En dat is meer dan een veld met spelers. Voetbalfan of niet: een stadiontour is en blijft indrukwekkend. Iets waar je alleen over mee kunt praten als je het hebt ervaren.
Creatief zijn. Samen schilderen of een lipdub Wie durft?
Sportief zijn. Altijd al eens een stap willen zetten op dé grasmat van Limburg? Een actief uitje voor iedereen, van supagolf tot kratjevoetbal. Je speelt het op onze mat. Wij dagen je uit. Te actief? Een wedstrijd komen kijken mag natuurlijk ook.

Kun je niet kiezen? Of nog niet voor ogen hoe jouw personeelsuitje eruit moet komen te zien? Onze Parkstad Limburg Stadion Event Managers stellen samen met jou het personeelsuitje samen.

Graag tot ziens in ons stadion!

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners