+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

GROEPSACTIVITEIT terug

 
 
Kanovaren, golfen, paintballen, een schilderworkshop. Leuke groepsactiviteiten, maar wel uitjes die we allemaal al een keer hebben meegemaakt. Ben jij op zoek naar een écht bijzondere groepsactiviteit? Dan ben je bij het Parkstad Limburg Stadion aan het juiste adres. Kun je daar meer dan voetbal kijken? We horen het je denken. Het antwoord: nou en of! Wat dacht je van een potje golf, maar dan dwars door het stadion heen? Of een (pub)quiz, met uitzicht op het veld? Een heuse videoclip opnemen in het huis van Roda JC Kerkrade? Je kunt het zo gek niet bedenken. Er is zo veel te doen!

Laat je verrassen door Parkstad Limburg Stadion Events
Er zijn honderden leuke activiteiten te organiseren: avontuurlijk, sportief, creatief en zelfs culinair. Naar jouw wens bouwen wij het Parkstad Limburg Stadion om tot een ware gamehall, een broedplaats voor fijnproevers, of een walhalla voor sportievelingen. Voor jong en oud. Voor grote en kleine groepen. Binnen of buiten. Naast en zelfs óp het veld. Voor vrijgezellen, vriendinnen of collega‘s. Groepsuitjes in het Parkstad Limburg Stadion zijn voor iedereen leuk. Voor de voetbalfan – je komt op plaatsen in het Stadion die je nooit eerder zag! – maar ook voor mensen met andere interesses. Want wie vindt het niet indrukwekkend om door de gangen van het stadion te dwalen? Alle geheimen te ontdekken? Om je journalist te wanen in de persruimte of je veters te strikken in de kleedkamer? Wij durven te wedden dat je het niet kunt laten om stiekem een selfie te maken op de middenstip. En het groepsgevoel? Dat zal na afloop ongekend sterk zijn. Mogen wij jou verrassen met een bijzondere groepsactiviteit?

De leukste groepsactiviteiten in Limburg!
• Culinair: waan je een sterrenchef met een kookworkshop of leer alle trucjes van het cocktailshaken. Liever alleen proeven? Doe een culinaire tour door het stadion. In elke bijzondere ruimte serveren wij een ander overheerlijk gerechtje. En natuurlijk vertellen we je alles wat je nog niet wist over deze bijzondere plek.
• Cultureel: Doe een stadiontour. Leuk voor voetbalfans, maar net zo interessant voor de niet-voetballiefhebbers. Beloofd.
• Creatief: van pokeren tot een avontuur op het veld, van quiz tot libdub tot crazy 88: creatieve mogelijkheden genoeg. Voor elk persoon wat wils.
• Sportief: uiteraard. Je kunt een wedstrijd bezoeken. Maar je kunt ook zelf je sportieve kant laten zien in het Parkstad Limburg Stadion. Van een zeskamp tot disc golf, reuzevoetbal of oud- Hollandse spelen – we organiseren het voor je.

Kom maar op!
De leukste groepsactiviteiten in Limburg. Een onvergetelijke middag of avond afsluiten met een alcoholische versnapering? Dat is dus geen probleem! Mogelijkheden bespreken? Natuurlijk. Kom gerust eens de bijzondere ambiance ervaren. Je bent van harte welkom in het Parkstad Limburg Stadion.

Een onvergetelijke groepsactiviteit start hier.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners