+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

TEAMBUILDING terug

 
 
Sport en bedrijfsvoering hebben veel met elkaar gemeen. Beide gaan over kansen zien, kansen creëren en kansen benutten. Maar de kansen voor de organisatie optimaal benutten: hoe doe je dat? Allereerst door een goed team op te stellen. Goed te trainen. En de spelers (collega‘s)- te motiveren, natuurlijk. Wat dacht je van een teamuitje in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade? Dat is een schot voor open doel!

Sfeer én emotie
Een teambuilding activiteit die zorgt voor een enorme energieboost. Het lukt alleen wanneer je deze dag organiseert in een omgeving die niet al te veel op de werkomgeving lijkt. Hoe breed de groep ook is: het Parkstad Limburg Stadion zal iedereen inspireren. Niet alleen de voetballiefhebbers. Het is een plek vol sfeer en emotie, dicht op een veld waar al vele successen werden behaald. Daar kun jij staan. Daar kun jij je team motiveren. Dat moet je ervaren!

Even een balletje opgooien
Wil je ook scoren met een onvergetelijk teamuitje? Er is van alles te doen. We gooien zomaar even een balletje op:
Culinaire activiteiten: wie is er geen fan van lekker eten? Ontdek het stadion met een hapje en een drankje, volg een cocktailworkshop of ga aansluitend aan je activiteit lunchen of dineren.
Culturele activiteiten: inspireer het team met een Stadiontour. Stimuleert gegarandeerd de topsportmentaliteit.
Creatieve activiteiten: samen mooie dingen maken. Dat doe je tijdens een creatieve workshop. Van schilderen en muziek maken tot indoor zeskamp.
Sportieve activiteiten: één team op het veld is één team op kantoor. Roda JC Kerkrade en sportiviteit. De link is snel gelegd. Betreed zelf het veld of moedig gezamenlijk aan tijdens een wedstrijd van Roda JC Kerkrade!

Kun je niet kiezen? Of nog niet voor ogen hoe jouw personeelsuitje eruit moet komen te zien? Onze Parkstad Limburg Stadion Event Managers stellen samen met jou het personeelsuitje samen. Graag tot ziens in ons stadion!

Een plezierig én nuttig teamuitje start hier.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners