+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

WORKSHOPS terug

 
 
Samen koken, samen cocktails maken of samen schilderen. Met vrienden, familie of collega´s. Wat je ook doet, met wie je ook bent: samen bezig zijn verbindt. Het laat je lachen. Leren. Talenten ontdekken. En waar kan dat beter dan in een omgeving waar teamspirit centraal staat? Waar alles mogelijk is. Een workshop nooit zomaar een workshop is. En waar in elke ruimte een nieuwe verrassing schuilt? Kom het ervaren. Welkom in ons Parkstad Limburg Stadion.

Een onvergetelijke dag in het Parkstad Limburg Stadion
Een middagje ertussenuit met je collega´s. Een gekke vrijgezellenavond of uitje met de vriendengroep. Daar mag je best een keer voor uitpakken toch? Dan moet het wel origineel zijn, voor iedereen leuk én een interessant prijskaartje hebben. Parkstad Limburg Stadion Events weet voor elk gezelschap een onvergetelijke dag te organiseren. Een die voldoet aan al jouw wensen. We hebben onze workshops ingedeeld in categorieën. Dat maakt het kiezen net wat makkelijker. Maar je mag natuurlijk ook combineren.

Culinair, cultureel, creatief of sportief
• Houdt jouw gezelschap wel van een hapje en een drankje? Samen met onze topchefs verzorgen jullie je eigen diner. Altijd verrassend.
• Is jouw gezelschap fan van Roda JC? Dat komt dan mooi uit. Maar ook niet-fans zijn gegarandeerd onder de indruk van een Stadiontour.
• Ontdek je schilderkunsten, leer de geheimen achter goocheltrucs of bluf als geen ander tijdens onze pokerworkshop.
• Voor de sportfanaten organiseren we een potje Stadion Golf of reserveren we de beste plekken voor een echte wedstijd. Wat dacht je van een potje voetbal en een barbecue op het veld toe?

Kies je voor een cocktail workshop of een borrel na? En heb je geen Bob? Een taxi is zó geregeld.
Kun je niet kiezen? Of nog niet voor ogen hoe jouw personeelsuitje eruit moet komen te zien? Onze Parkstad Limburg Stadion Event Managers stellen samen met jou het personeelsuitje samen.

Graag tot ziens in ons stadion!

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners