+31 045 631 7070

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten

BEDRIJFSFEEST terug

 
 
Het Parkstad Limburg Stadion: huis van Roda JC. Natuurlijk. Maar ook zoveel méér dan dat. Daarom is er Parkstad Limburg Stadion Events. Want een bedrijfsfeest met uitzicht op het veld, een borrel aan de groene zoden of hapje op de grasmat is een beleving op zich. Daar zal nog jaren over worden nagepraat. Laat je fantasie maar vast de vrije loop, want er is meer mogelijk dan je denkt. Alles staat voor je klaar. Parkstad Limburg Stadion Events regelt het.

Personeelsfeest in het hartje Limburg
Een intiem feest voor een klein gezelschap in één van de vele VIP-ruimtes. Of een feestelijke avond voor het voltallige personeel rond het veld. Vooraf een hapje eten. Een aansluitende tour door het stadion. Een dj of juist live muziek. We leggen de bal bij jou. Graag verzorgen wij de complete avond. Het Parkstad Limburg Stadion scoort ook buiten het veldVerrassend: een drankje in een smaakvol aangeklede ruimte, maar ook een kijkje in de kleedkamers of een beleving op het veld. Een bedrijfsfeest in het Parkstad Limburg Stadion is altijd verrassend veelzijdig.

• Gastvrij: een take-over van onze receptie, de namen van de medewerkers op de schermen in het stadion en persoonlijke aandacht voor iedere bezoeker. Een stukje Limburgse gastvrijheid is standaard onderdeel van het personeelsfeest.
• Uniek: de energie van een vol stadion, maar ook de intieme charme van het Parkstad Limburg Stadion buiten het voetbalseizoen: dat wordt door iedere bezoeker als uniek omschreven. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te komen ervaren!
• Jarenlange ervaring: Parkstad Limburg Stadion Events heeft veel ervaring met het organiseren van personeelsfeesten. Velen gingen je al voor!

Kom sfeer proeven
Kom gerust een keertje praten over de mogelijkheden en zelf die prikkelende ambiance van het stadion ervaren. Parkstad Limburg Stadion Events kan jouw bedrijfsfeest organiseren als geen ander. En dat is een harde belofte.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest start hier.

beschikbare ruimtes:

onze partners