+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

BEDRIJFSFEEST terug

 
 
Het Parkstad Limburg Stadion: huis van Roda JC. Natuurlijk. Maar ook zoveel méér dan dat. Een voetbalstadion kan voor zoveel meer doeleinden gebruikt worden dan alleen een voetbalwedstrijd. Daarom bieden wij Parkstad Limburg Stadion Events, waar beleving centraal staat en herinneringen gecreëerd worden. Want zeg nu zelf, een bedrijfsfeest met uitzicht op het veld of hapje eten op de middenstip is een echte beleving. Bent je op zoek naar een bedrijfsfeestje waar nog jaren over nagepraat wordt, dan kun je bij ons je fantasie de vrije loop laten. Verras ons met je creatiefste ideeën want bij ons is meer mogelijk dan je denkt. Ben jij klaar voor een feestje? Parkstad Limburg Stadion Events staat voor je klaar.

Personeelsfeest in hartje Limburg
Van klein en persoonlijk tot groot en uitbundig, wij zijn van alle markten thuis. Het Parkstad Limburg Stadion biedt de ideale mogelijkheden voor een onvergetelijk personeelsfeest. Van een klein feest in een van onze vele vipruimtes tot een groot feest rond het veld, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw wensen zijn natuurlijk het belangrijkste, daarom leggen wij de bal bij jou. Wil je vooraf een hapje eten? Een DJ of juist livemuziek? Een aansluitende tour door het stadion? Je hoeft het maar te zeggen en wij regelen het. Parkstad Limburg Stadion verrast met personeelsfeesten. 

Het Parkstad Limburg Stadion scoort ook buiten het veld
Passie: Alle evenementen organiseren wij met passie voor ons vak. Wij verrassen graag met originele en tot in de puntjes verzorgde feesten. 
Luisteren: persoonlijke aandacht voor iedere bezoeker is bij ons een must. Wij luisteren daarom naar al je wensen om een onvergetelijk evenement te organiseren.
Speciaal: volle voetbalstadions geven een gigantische kik maar bij ons draait het ook om de activiteiten die buiten het veld plaats vinden. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich bij ons speciaal voelt.
Ervaring: het Parkstad Limburg Stadion heeft veel ervaring als het gaat om feesten organiseren. Veel mooie herinneringen zijn bij ons gecreëerd.

Je bent altijd welkom
Heb je vragen of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen, je bent bij ons altijd welkom.
Schuif aan voor een lekker kopje koffie en praat met ons over de mogelijkheden.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest start hier.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners