+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

JUBILEUM terug

 
 
Ben je 25 jaar is dienst? Ben je 50 jaar getrouwd met de liefde van je leven of wil je proosten op het 100 jarig bestaan van je bedrijf? Dit zijn gebeurtenissen die wij niet zomaar voorbij willen laten gaan. Sterker nog: dat moet gevierd worden! Vier dit met elkaar in het Parkstad Limburg Stadion waar veel meer gevierd wordt dan de overwinningen van Roda JC Kerkrade. Dus heb je iets bijzonders te vieren? Laat je verassen in het Parkstad Limburg Stadion, want wij weten wel hoe je een feestje moet organiseren. Een onvergetelijke receptie op de meest bijzondere locatie van Kerkrade. Zo hoort het.

Wij zijn trots op iedereen die iets te vieren heeft
Trots. Dat is wat wij zijn op onze prachtige locatie. Op de feestjes die wij organiseren. Maar ook op elke jubilaris. Wij bieden de perfecte kans om jouw medewerkers extra in het zonnetje te zetten, als teken van waardering. Een jubileum is een uitgelezen kans om te laten zien dat je trots bent op hetgeen dat je hebt bereikt. Wij willen je graag helpen om dit te vieren.

Wat het Parkstad Limburg Stadion uniek maakt:
  • Een indrukwekkende sfeer met een bijzondere ambiance;
  • Een grote diversiteit aan ruimtes die naar ieders wens kunnen worden ingericht;
  • Een goede bereikbaarheid. Wij bieden gratis parkeermogelijkheden.

Wij pakken het groots aan
Wij maken van elk jubileum een herinnering om nooit meer te vergeten. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om groots uit te pakken. Neem een kijkje backstage. Organiseer een diner of buffet. Pak uit met een speciaal verzoek. Laat ons je wensen weten en wij regelen het voor je. Heb je een lager budget. Geen probleem! Door onze persoonlijke benadering, organiseren wij voor iedereen een op maat gemaakt spektakel.

Neem contact op en we bespreken je wensen.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners