+31 045 631 7070

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten

JUBILEUM terug

 
 
25 jaar in dienst, 50 jaar getrouwd of bestaat het bedrijf 100 jaar? Dat zijn hele prestaties. Daar mogen we best eens bij stilstaan. Beter nog: dat mag gevierd worden. Met elkaar. In het Parkstad Limburg Stadion. Waar veel meer gevierd wordt dan alleen de overwinning van de voetballers. In ons stadion gaan topsport en vieringen namelijk hand in hand. Want in Kerkrade weten we wel hoe we iets moeten vieren. Parkstad Limburg Stadion Events maakt voor elke jubilaris een receptie om nooit meer te vergeten. Op de meest bijzondere locatie van Kerkrade. Zoals het hoort.

Trots op elke jubilaris
Het imposante stadion als feestlocatie. Daar zijn we trots op. Maar we zijn ook trots op elke jubilaris. Want een receptie geef je niet enkel om het plezier. Met een jubileumfeest zet je jouw medewerkers in het zonnetje, als blijk van waardering. Een onvergetelijke receptie laat zien dat je trots bent op de organisatie. Dat je het allemaal samen doet. Net als je een gelukkig huwelijk samen doet. Door dik en dun, in voor en tegenspoed. Dat verdient een feestje. Parkstad Limburg Stadion Events is trots op iedere jubilaris en maken van jouw jubileum dan ook een onvergetelijke herinnering!

Het Parkstad Limburg Stadion is uniek
… in sfeer. De sfeer van eendracht, trots, feest. En een geweldig uitzicht!
… in diversiteit aan ruimtes. In stijl en aankleding, die door ons wordt verzorgd.
… in een goede bereikbaarheid. Gratis parkeren voor de deur.

Altijd ruimte voor een extraatje Van 50 tot 1000 gasten:
Parkstad Limburg Stadion Events maakt van elk jubileumfeest een onvergetelijke avond. Maak het zo groots als je zelf wilt. We geven Roda-fans én niet fans – want het blijft imposant! – graag een kijkje in de kleedkamer. Of pak uit met een diner of buffet, activiteit of een speciaal verzoekje. Dankzij ons vaste aanspreekpunt is een extraatje zó geregeld. Kleiner budget? Ook dan maken we er een spektakel van.

Neem contact op en we bespreken je wensen.

beschikbare ruimtes:

onze partners