+31 045 631 7070

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten

RECEPTIE terug

 
 
Een receptie is een bijzondere gelegenheid die vraagt om een bijzondere locatie. Een locatie die tot in de puntjes verzorgd is. Van hapjes en drankjes tot entertainment van de gasten. Van een hartelijke ontvangst tot een fantastische aankleding. Eén ding is zeker: we zorgen ervoor dat jullie het stralende middelpunt zullen zijn. Het wordt een avond waar je gasten nog lang over napraten. Je bent van harte welkom in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade.

Alles voor onvergetelijke avond
Je wist het misschien nog niet, maar het kan écht. Een receptie in het huis van Roda JC Kerkrade. Zelf je gasten ontvangen. De Parkstad Limburg Stadion ontvangstbalie is even helemaal van jou. Na een persoonlijk welkomstwoord begeleiden we je gasten naar één van de speciaal voor jou gereserveerde ruimtes. Wordt het een kleine, intieme receptie met 50 personen of ga je voor groots met 1000 gasten? Er is altijd een passende, sfeervolle ruimte. Voor ieder gezelschap, voor ieder budget. Verdere aankleding is niet nodig. Wil je starten met een praatje, gaat de muziek meteen aan of start je met een lichtshow? Jij kiest. Jouw naam op de schermen? We regelen het. Spectaculair uitzicht op het veld? Vanzelfsprekend. Een uitbreiding met een lunch of diner op de receptie locatie? Zo geregeld. Net als een kijkje in de kleedkamers, trouwens.

Precies zoals jij het in gedachten had
Zo moet het worden. Juist dat persoonlijke, dat vinden we bij Parkstad Limburg Stadion Events namelijk belangrijk. Heb je dus wensen? Vertel het ons. Dat plaatje in jouw hoofd, daar maken wij graag werk van. Niks is te gek. Overal valt een mouw aan te passen.

Het Parkstad Limburg Stadion als receptie ruimte:
Een feest in het Parkstad Limburg Stadion? Dan voel je je gegarandeerd een VIP. Bereid je maar vast voor op de ‘Wow!´-reacties.
We zijn het huis van Roda JC. Maar we zijn nog zó veel meer dan dat. Dat gaan we je bewijzen. Een receptie op onze locatie is voor iedereen bijzonder en leuk. Voetbalfan of niet.
Limburgse gezelligheid kent geen tijd. Het feestje tot in de late uurtjes voortzetten?
Wie is de Bob? Een overbodige vraag. Het station bevindt zich nog net niet voor de deur, en ook een taxi is zo voor je geregeld.

Nieuwsgierig geworden? Kom het gerust een keertje zelf ervaren.

Een onvergetelijke receptie start hier.

beschikbare ruimtes:

onze partners