+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

RECEPTIE terug

 
 
Bij een receptie wordt geproost op een bijzondere gebeurtenis, daar hoort een bijzondere locatie bij. In het Parkstad Limburg Stadion wordt ervoor gezorgd dat een receptie tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor je geregeld, van hapjes en drankjes tot het entertainment van je gasten. Over een hartelijke ontvangst en een fantastische aankleding hoef je je ook geen zorgen te maken. Wij weten wat we doen en garanderen dat je gedurende de receptie het middelpunt van de belangstelling zal zijn. Wij willen dat jouw gasten dit niet snel vergeten en zullen daarom zorgen dat een onvergetelijke indruk wordt achtergelaten. Het Parkstad Limburg Stadion zorgt voor onvergetelijke momenten.

Herinneringen worden bij ons gemaakt  
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is toch echt mogelijk. Een receptie in het huis van Roda JC Kerkrade. De ontvangstbalie is helemaal van jou, hier kun je al je gasten op een unieke wijze ontvangen. Nadat het persoonlijke welkomstwoord eruit is, worden de gasten begeleid naar de speciaal voor joú gereserveerde ruimte. Of je nu met 50 of 1000 gasten komt, er is altijd een passende, sfeervolle ruimte beschikbaar. Wij bieden mogelijkheden voor ieder gezelschap met ieder budget. Het draait allemaal om jou! Hoe vul jij de receptie in? Wil je vooraf een welkomstpraatje houden? Geen probleem. Wil je meteen genieten van de muziek of toch eerst een lichtshow? Zo geregeld. Wil je jouw naam op een scherm hebben? Jij kiest. Adembenemend uitzicht op het veld? Vanzelfsprekend. Wil je een uitbreiding hebben met een lunch of diner op de receptie locatie? We regelen het. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken. U kiest, wij regelen het.

Jouw fantasie wordt werkelijkheid
Wij willen je leren kennen. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Vertel ons al je wensen en wij maken hier werkelijkheid van. Wij maken graag werk van jouw dromen, niks is te gek. Daag ons uit en wij doen onze uiterste best voor je.

Het Parkstad Limburg Stadion als receptieruimte:
Heb jij je altijd al eens een vip willen voelen? Grijp je kans in het Parkstad Limburg Stadion.
Wij zullen je bewijzen dat we veel meer zijn dan alleen het huis van Roda JC Kerkrade. Of je nu een voetbalfan bent of niet, een indrukwekkende receptie is een feit. Limburgse gezelligheid is tijdloos.

Laten we samen toosten op de goede dingen in het leven!

Een onvergetelijke receptie start hier.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners