+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

VERJAARDAG terug

 
 

Is jouw verjaardag bijna in zicht en wil je dit op een leuke en gezellige manier vieren? Een klein of een groot feest in gedachten voor jouw vrienden, familie en kennissen? De mogelijkheden om jouw verjaardag te vieren zijn oneindig.

Met jouw hoor je in het middelpunt te staan. Wij helpen je graag om alle zorgen uit handen te nemen, zodat ook jij kunt genieten van een gezellige avond met familie en vrienden.

Kinderfeestje
Een kinderfeestje geheel in het thema van jouw wensen. Een gedekte tafel voor de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes compleet met een pannenkoeken-menu of een kinder-menu. Als eerste wordt je ontvangen in Brasserie de Gele kaart, waar je de cadeautjes van je vriendjes en vriendinnetjes mag uitpakken, gevolgd door een stadiontour waarbij we indien mogelijk natuurlijk ook even een kijkje nemen in de ruimtes van de selectie. Daar kan je dan even de sfeer in de spelerstunnel opsnuiven. Na afloop van de rondleiding wordt er gezellig in de Brasserie gegeten en wordt gezorgd voor een lekker ijsje!

Samen met jullie regelen we het perfecte verjaardagsfeest!

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners