+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

i-Minded online oplossingen

Het online eventplatform www.parkstadlimburgstadion.nl is een co-productie van Advance Communications (huisstijl en ontwerp) en i-Minded (webdesign en technische ontwikkeling).

Opdrachtgevers zijn de Gemeente Kerkrade en Roda J.C. die gezamenlijk aan de slag gaan met het uitbaten van alle mogelijkheden die het Parkstad Limburg Stadion te bieden heeft.

Deze website is uitgerust met i-CMS, het content management systeem van i-Minded. Vanuit i-CMS verzorgen de mensen van Parkstad Limburg Stadion Events de online vermarkting van alle mogelijkheden - zowel zakelijk als particulier. Natuurlijk zijn de thuiswedstrijden van Roda J.C. een belangrijke pijler in de activiteiten van het stadion en is het 4-jaarlijkse WMC een publiekstrekker. Echter het stadion heeft zo veel meer te bieden! Het lanceren van een eigen identiteit is dan ook niet meer dan logisch en geeft het Parkstad Limburg Stadion het platform dat het verdient,

Roger Koll van i-Minded, Henk Theunissen (PLSE) en Rob Smeets van Advance tijdens de officiële lancering

Op donderdag 15 juni 2017 is het online eventplatform van Parkstad Limburg Stadion Events officieel gelanceerd tijdens een persmoment in de catacomben van het Parkstad Limburg Stadion. Op de foto - v.l.n.r. - Roger Koll (i-Minded), Henk Theunissen (PLSE) en Rob Smeets (Advacom), de 3 partijen die invulling geven aan de opdracht van de Gemeente Kerkrade en Roda J.C.: het uitdragen en uitbaten van een prachtig icoon in de regio Zuid-Limburg!

i-Minded online oplossingen - www.i-minded.nl
Advance Communications - www.advacom.nl

onze partners