+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

Update maatregelen Coronavirus - 22 april 2020

Parkstad Limburg Stadion tot en met 19 mei gesloten


Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in zijn greep. Om de druk op de volksgezondheid, intensive cares en andere zorghuizen zoveel als mogelijk te beperken, heeft het kabinet gisteravond (dinsdag 21 april) besloten dat het verbod op vergunningsplichtige evenementen is verlengd tot 1 september 2020. Daaronder vallen óók de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, ongeacht of ze met of zonder publiek worden gespeeld. Met dat besluit heeft het kabinet een streep gezet door alle betaald voetbalwedstrijden tot 1 september a.s. Door dat besluit kan de huidige Keuken Kampioen Divisie niet worden afgemaakt.

Tevens werden de huidige geldende maatregelen verlengd tot 20 mei a.s. Vanzelfsprekend is dit alles organisatorisch en sportief een zeer vervelend bericht, maar de gezondheid en veiligheid van ons allen staat bovenaan.

Gevolgen voor Roda JC Kerkrade
  • De selectie van Roda JC zal in ieder geval tot en met 19 mei a.s. niet collectief trainen
  • Het Parkstad Limburg Stadion blijft minimaal tot en met 19 mei a.s. gesloten
  • De fysieke Fanshop van Roda JC blijft minimaal tot en met 19 mei a.s. gesloten
Pers en media kunnen contact opnemen met persvoorlichter Mark Maas (mmaas@rodajc.nl / 06 - 11210493).

Roda JC volgt nog steeds de adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio, de GGD en de Gemeente Kerkrade. Mochten er op basis van deze adviezen maatregelen worden genomen, dan zal Roda JC deze opvolgen.

Volg de officiële kanalen van Roda JC en Parkstad Limburg Stadion om op de hoogte te blijven rondom het laatste nieuws over de coronamaatregelen.


Geplaatst op: 22-04-2020


onze partners