+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

DINER terug

 
 
Samen gezellig tafelen. Om iets te vieren. Of juist gewoon voor de gezelligheid. In het Parkstad Limburg Stadion kun je in een bijzondere ambiance genieten van de mooiste culinaire creaties. Lekker eten is bijkomend pluspunt van onze unieke locatie waar genieten centraal staat. Welke reden je ook hebt, een feestje maken wij er altijd van. Parkstad Limburg Stadion Events zorgt voor een onvergetelijke avond. Verras jezelf.

Op culinair avontuur in het Parkstad Limburg Stadion
Een locatie waar je waarschijnlijk niet meteen aan denkt maar zeker wel de moeite waard is om te ontdekken. Het Parkstad Limburg Stadion is zoveel meer dan alleen een voetbalstadion. Een combinatie van Limburgse gezelligheid en culinair genieten zorgt voor een onvergetelijke beleving. Iedereen is welkom om onze eindeloze mogelijkheden te ontdekken. Je zakelijke netwerk verrassen met een walking dinner. Het glas heffen op je verjaardag. Of omdat je een zorgeloos avondje uit wilt. Elke gelegenheid wordt bij ons gevierd. Vermoeiende dag gehad? Sluit de dag dan ontspannend af in het Parkstad Limburg Stadion onder het genot van een heerlijk diner. Eerst een aperitiefje doen? Geen probleem.  Of geniet van een liveshow door onze chef-kok in zijn open keuken. Laat ons je wensen weten en wij maken er werk van. Het Parkstad Limburg Stadion Verrast.

Boek je diner bij Parkstad Limburg Stadion Events
Wil je bij ons komen dineren? Boeken kan vanaf 25 personen in een van onze vele sfeervolle ruimtes. Een complete ruimte reserveren speciaal voor jou en je gezelschap?  Ook dat is bij ons een optie. Het diner combineren met een groepsactiviteit?  Laat je creativiteit de losse loop en kom je ideeën met ons bespreken. 
Wij maken graag werkelijkheid van jouw gedachten, dus daag ons uit!

Een diner op topniveau start hier.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners