+31 045 631 7070

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten

DINER terug

 
 
Met zijn allen aan tafel. Om een verjaardag te vieren. Het glas te heffen op een teamprestatie. Stil te staan bij je laatste dag als vrijgezel. Of puur te genieten van de meest heerlijke gerechten. En te worden verrast door de mooiste culinaire creaties. Maar we gaan vooral aan tafel om samen te genieten. Want wat je reden ook mag zijn: samen eten verbindt. Parkstad Limburg Stadion Events organiseert die ene avond om nooit meer te vergeten. Welkom in ons stadion.

Culinair genieten op topniveau
Het Parkstad Limburg Stadion. Waar je komt voor voetbal. Maar zeker ook ons stadion, waar Limburgse gezelligheid en dineren op niveau hand in hand gaan. Waar iedereen welkom is. En waar iedere ruimte een eigen sfeer heeft. Zo breid je je zakelijke netwerk uit tijdens een informeel walking dinner. En heb je een dag vol activiteiten achter de rug? Sluit deze fantastische dag dan goed af en geniet samen met je collega‘s, relaties of vrienden van een uitgebreid buffet. Met uitzicht op het veld. Of zelfs een aperitief bij het veld. Laat onze chef-kok live voor je koken in zijn open keuken. We gooien maar een balletje op…

Boek je diner bij Parkstad Limburg Stadion Events
Wil je komen dineren? Dat kan vanaf 25 personen in één van onze bijzondere ruimtes. Een complete ruimte geheel voor jou en je gezelschap reserveren? Ook dat kan bij ons. Ga je voor een teamuitje of andere groepsactiviteit? Kom je ideeën met ons bespreken. Wij organiseren het.

Een diner op topniveau start hier.

beschikbare ruimtes:

onze partners