+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

LUNCH terug

 
 
Even weg uit de dagelijkse sleur. Even weg van alle stress. Bij ons kun je heerlijk ontspannen met complete aandacht voor elkaar. Een lunch in het Parkstad Limburg Stadion is ideaal om even te ontsnappen aan je dagelijkse omgeving. In het Parkstad Limburg Stadion wordt dit voor je geregeld. Door onze diversiteit aan lunchmogelijkheden is aan ieders wens te voldoen. Twijfel dus niet langer en laat je inspireren door onze lekkere lunchmogelijkheden.

Intens genieten
Limburgers zijn levensgenieters. Wij houden van lekker eten en gezamenlijk genieten, dat zit in ons bloed.
Dit willen we je graag laten proeven op een van de bijzonderste locaties van Kerkrade. In het Parkstad Limburg Stadion verassen we je graag door een heerlijke lunch te organiseren op een onvergetelijke locatie. Ook voor zakelijke doeleinden ben je bij ons aan het juiste adres. Lunch voorafgaand aan een vergadering of congres in een van onze vele originele ruimtes met verbazingwekkend uitzicht op de middenstip. Een lunchbuffet in één van deze bijzondere ruimtes is al te boeken vanaf 25 personen. Zit het weer mee? Dan verrassen we je graag met een lunch langs het veld. Daarnaast kun je, zakelijk of niet zakelijk, terecht in onze brasserie: Brasserie de Gele Kaart. Wij bieden eindeloze mogelijkheden.

Laat ons je wensen weten
Ben jij opzoek naar een bijzondere lunchlocatie? Laat ons je wensen weten, dan maken wij van jouw fantasie werkelijkheid. Wij houden van uitdagingen, dus aarzel niet en daag ons uit!
Breek de dag met een lunch vol beleving.

Een smaakvolle lunch start hier!

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners