+31 045 631 7070

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten

LUNCH terug

 
 
Weg van je dagelijkse omgeving. Even ontspannen. Complete aandacht voor elkaar. Zo kom je tot de meest openhartige gesprekken én de beste ideeën. Bijvoorbeeld tijdens een smakelijke lunch. Dan kies je natuurlijk wel voor een inspirerende plek. Het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade, bijvoorbeeld. Met diverse lunchgelegenheden is er voor ieder wat wils.

Intens genieten
Wij Limburgers zijn Bourgondiërs. Sfeervol en smakelijk genieten, dat zit ons in het bloed! Dat gaan we je laten proeven – en wel op een hele bijzondere locatie hartje Kerkrade. Laat je verrassen door een toplunch op een plek die tot de verbeelding spreekt. Een zakelijke lunch in het Parkstad Limburg Stadion is ook goed te combineren met een teambuildingsdag of vergadering. Een lunchbuffet in één van de bijzondere ruimtes – met uitzicht op het veld! – is al te boeken vanaf 25 personen. En dan nog iets: misschien verrassen we je bij mooi weer wel op een lunch direct langs het veld. Hoe bijzonder!

Daarnaast ben je – zowel voor zakelijke als niet-zakelijke afspraken – welkom voor een lunch in Brasserie Gele Kaart. Van Dutch cuisine tot duurzaam: het is er allemaal!

Laat ons jouw lunch organiseren
Wil je ook een bijzondere lunch organiseren? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen. En ja: wij doen ook aan bijzondere verzoekjes. Speciale lunchwens? Laat het ons dus vooral weten!

Een smaakvolle lunch start hier!

beschikbare ruimtes:

onze partners