+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

ONTBIJT terug

 
 
Een goed begin is het halve werk, dus start de dag met een goed ontbijt. Een goed ontbijt zorgt voor energie waardoor jij er volop tegenaan kunt. Wil jij de dag vol energie starten? Kom dan lekker ontbijten in het Parkstad Limburg Stadion. Wij verzorgen voor een onmisbare start van jouw dag. Wordt dus wakker zonder zorgen en start de dag goed in het Parkstad Limburg Stadion.

Sta op en schuif aan
In het Parkstad Limburg Stadion worden lekker en praktisch gecombineerd. Schuif bij ons aan voor een zakelijk ontbijt met zakenpartners of collega´s. Ontbijt voorafgaand aan een vergadering of congres in een van onze vele ruimtes met verbazingwekkend uitzicht op de middenstip. Zit het weer mee? Grijp dan je gans om aan de rand van het veld te ontbijten. Kies bij ons voor indrukwekkend en lekker tegelijkertijd want ontbijten was nog nooit zo speciaal.

Ontbijten als een koning in het Parkstad Limburg Stadion
Ga je in de ochtend voor een broodje kaas of toch liever voor een uitgebreid ontbijtbuffet? In het Parkstad Limburg Stadion kom je niks te kort. Een variatie aan dranken, diverse broodjes en vers fruit staat bij ons altijd voor je klaar. Je kunt in het Parkstad Limburg Stadion ontbijten vanaf 25 personen. Daarnaast kun je –zakelijk of niet zakelijk- terecht in onze brasserie: Brasserie de Gele Kaart. Wil je de dag zorgeloos beginnen, kom dan lekker bij ons ontbijten. Wil je nog een extraatje aan het ontbijt toevoegen. Laat je na een heerlijk kopje koffie rondleiden door het stadion. Hadden we al gezegd dat het ook heel leuk is om bij ons te komen lunchen?

Jouw dag start in het Parkstad Limburg Stadion!

Jouw dag start hier!

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners