+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

UITVAART terug

 
 

Afscheid nemen van een dierbare is een enorm ingrijpende gebeurtenis. Wij zetten onze levenservaring en creativiteit op integere wijze in om een uiterst persoonlijk afscheid te verzorgen. In de wetenschap dat het verdriet niet vermindert, doen we ons best om jullie te helpen de waardevolle herinneringen mee te nemen richting de toekomst.

***

Door de jaren heen is de dood en de daaraan gekoppelde uitvaart bespreekbaar geworden in onze maatschappij. Mensen zijn er bewuster mee bezig en een uitvaart is vaak op de persoon afgestemd. Daarin hebben mensen duidelijke wensen en ideeën.
Door de dood te combineren met voetbalpassie en de daaraan gekoppelde sterke clubliefde van een overledene creëer je een passende maar ook heel bijzondere uitvaart.

Vanaf heden is het voor de supporters van Roda JC Kerkrade mogelijk om op een geheel passende wijze hun uitvaart vorm te geven. De uitvaart kan uitgevoerd worden in geheel eigen stijl. Een Roda JC grafkist in de originele clubkleuren, een rouwkaart met op de achtergrond het Roda JC logo of een gedeelte van een van de masten of het veld van het Parkstad Limburg Stadion.


Bespreek samen met ons de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners