+31 045 631 7070

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten

CONGRES terug

 
 
Het organiseren van een congres is een uitdaging. Zo moet je te denken aan de planning, sprekers, catering en – niet te vergeten – een inspirerende congreslocatie. Met voldoende ruimte. Een goede bereikbaarheid. Een gastvrije sfeer. Faciliteiten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Het kan in het Parkstad Limburg Stadion. Een bijzondere congreslocatie met gegarandeerd een hoge opkomst. Je bezoekers gaan met een hoofd vol ideeën en inspiratie naar huis. Daar zorgen we voor. Beloofd.

Unieke congreslocatie voor een buitengewone beleving
Het Parkstad Limburg Stadion biedt een scala aan (technische) faciliteiten, multimediale mogelijkheden en ook is er gedacht aan voldoende break-out ruimtes. We bieden gratis parkeren aan voor de deur.
Er zijn zalen in diverse soorten en maten voor je beschikbaar, die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden en aansluiten op het aantal gasten. Zo zorgen we voor een prettige hoeveelheid daglicht, uitzicht op het veld en ook is er altijd een koffiecorner in de buurt. Dat werkt wel zo prettig! Immers ontstaan de beste ideeën pas wanneer je volledig ontspannen bent. En precies daarin bewijst het Parkstad Limburg Stadion keer op keer uniek te zijn in haar soort: hier gaan zakelijk en plezier hand in hand.

Het Parkstad Limburg Stadion: méér dan voetbal
Slechts een aantal dagen in het jaar is het Parkstad Limburg Stadion ook daadwerkelijk het huis van Roda JC. De andere dagen zijn wij een vergader- en congreslocatie, organiseren we bedrijfsfeesten – of zelfs bruiloften – en andere spraakmakende evenementen. Wie heeft er niet van André Rieu gehoord? Het Parkstad Limburg Stadion heeft dus veel meer te bieden dan alleen voetbal. Dat bewijzen wij je gasten graag met een kijkje achter de schermen. Aansluitend op het congres boek je een stadiontour of eet je een hapje in onze brasserie.
Laat ons weten hoe jouw congres eruit moet zien. Samen organiseren we een dag die past bij je gezelschap. Bekijk alvast de ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een congres. En kom vooral eens langs om zelf die prikkelende ambiance van het stadion te ervaren.

Laat ons je wensen weten.

beschikbare ruimtes:

onze partners