+31 045 631 7000 - doorkiesnummer 2

CONGRES terug

 
 
Het organiseren van een congres is een tijdrovende uitdaging waarbij een goede voorbereiding een vereiste is. Een goede planning, inspirerende sprekers, lekkere catering, en natuurlijk een passende congreslocatie zijn bij een congres niet weg te denken. Een inspirerende congreslocatie heeft grote invloed op het verloop en de uitstraling van een congres, het Parkstad Limburg Stadion garandeert een hoge opkomst. Met een goede bereikbaarheid, voldoende ruimte en een gastvrije sfeer voldoen wij aan het totaalplaatje. Wij garanderen een onvergetelijk congres.

Buitengewoon inspirerend
Het Parkstad Limburg Stadion beschikt over de juiste (technische) faciliteiten, break-out ruimtes en voldoende multimediale mogelijkheden. We bieden gratis parkeermogelijkheden aan voor de deur.
Een ruim aanbod van zalen in diverse soorten en maten staat voor je klaar. Deze enthousiasmerende ruimtes kunnen gemakkelijk gekoppeld worden en kunnen passend gemaakt worden voor het aantal gasten. Er wordt gezorgd voor uitzicht op het veld, een prettige hoeveelheid daglicht en een koffiecorner waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Bij ons gaan zakelijk en plezier hand in hand. Het Parkstad Limburg Stadion verzorgd een unieke beleving waar de beste ideeën ontstaan wanneer je volledig ontspannen bent. Laat ons je zorgen wegnemen.

Het Parkstad Limburg Stadion: méér dan voetbal
Buiten de voetbalwedstrijden van Roda JC Kerkrade die jaarlijks in het Parkstad Limburg Stadion plaatsvinden, is het de rest van het jaar het toneel voor vergaderingen, congressen, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere spraakmakende evenementen. Wie heeft er niet van André Rieu gehoord? Het Parkstad Limburg Stadion biedt een hoop meer dan alleen voetbalwedstrijden. Dit laten we je graag zien tijdens een kijkje achter te schermen. Aansluitend op het congres kun je een stadiontour boeken of een hapje eten in onze brasserie. Vertel ons hoe jouw ideale congres eruit moet zien, dan organiseren wij samen een dag die aansluit de wensen van het gezelschap. Kom vooral eens langs om zelf een kijkje te nemen en laat je omverblazen door onze uitdagende locatie. Laat je verrassen door onze prikkelde ambiance.

Laat ons je wensen weten.

Vraag een offerte aan voor deze ruimte

beschikbare ruimtes:

onze partners