+31 045 631 7000

Verfijn uw zoekopdrachtFaciliteiten


Culinair

SEMINAR/CONGRES terug

 
 
Ideeën en inspiratie op doen op een unieke locatie. Het Parkstad Limburg Stadion is een ideale plek voor een seminar of een congres.
U gaat niet alleen naar huis met een hoofd vol ideeën en inspiratie, maar ook nog eens met een ervaring rijker door de inspirerende omgeving. Een echte belevenis!

Wilt u zelf een seminar of congres organiseren? Wij staan graag voor u klaar om uw wensen mogelijk te maken in het Parkstad Limburg Stadion.

Via de onderstaande contact button (onder beschikbare ruimten) kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Check daar ook onze culinaire mogelijkheden en een eventuele toevoeging van één van onze activiteiten, om uw verblijf nog specialer te maken.

beschikbare ruimtes:

Tip; U kunt aan uw verblijf een leuke activiteit toevoegen zoals in onderstaande link als voorbeeld is weergegeven.
http://www.parkstadlimburgstadion.nl/activiteiten/rondleiding
Uiteraard vind u onder activiteiten meerdere opties die u kunt toevoegen. Wij denken graag met u meee op een offerte op maat voor u samen te stellen.Culinair; Onze cateraar OSeven bied u graag een hapje en een drankje aan in één van de door u aangegeven ruimtes. In de onderstaande link is de lunch als voorbeeld weergegeven.
http://www.parkstadlimburgstadion.nl/culinair/lunch
Uiteraard vind u onder culinair meerder opties waaruit u kunt kiezen. OSeven denkt graag met u mee om een op maat arrangement voor u samen te stellen.

Staat uw oplossing er niet tussen? wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op of bel: +31 045 631 70 00

onze partners